onsdag den 30. oktober 2013

States og homecoming dance

Så fredag aften efter pep ralley var vi til homecoming dance. Det var fra kl 7-22 sååå velkommen til 7. Klasse! Haha! Det var sjovt at opleve og vi havde det rigtig sjovt selvom det var meget anderledes! Alle siger at prom bliver helt sikkert større og bedere :) 

Vi har også lige haft The States Meet i Cross Country. Det er det løb der slutter det hele af hvor alle dem fra ens stat løber imod hinanden! Såååå hårdt og der er altså noget hurtige i mellem dem! Så det var det sidste løb og nu er sæsonen desværre slut! Det var helt sikkert den bedste beslutning jeg har taget at komme på det hold! Det er dem sport der har det tætteste hold! Alle er så forskellige men stadig rigtig gode venner så det er lidt trist at det er ovre.. Heldigvis mødes vi stadig og laver ting sammen.

Idag mødtes holdet efter skole for at spille amerikansk fodbold!! Mega sjovt! Har altid syntes at det så så bersværligt ud, men man skulle bare lige lidt ind i det og så var det overhovedt ikke svært! Så er der også bare lige det der med at gribe bolden...













Ingen kommentarer:

Send en kommentar